مقالات

کاربرد ترموستات ها + بررسی ویژگی ها و روندکار

ترموستات سیم دار

در گذشته سعی بر آن شد که شما را به صورت جزئی و با ترموستات آشنا نماییم. ترموستات ها دارای کاربردهای بسیار می باشند و لازم می باشد توضیحاتی هرچند کوتاه و مختصر در ارتباط با کاربرد ترموستات برای شما نوشته شود تا بتوانید اطلاعات خود را در این زمینه تکمیل نمایید. ترموستات را می توانیم یکی از مهم ترین قطعات در دنیای برق بدانیم که دارای کاربردهای بسیار می باشد بسیاری با ترموستات ها آشنا می باشند، اما هستند بسیاری که به تازگی قصد آشنایی با آن را دارند لذا لازم است در ابتدا تعریفی کوتاه از ترموستات ارائه نماییم تا کسانی که با ترموستات آشنایی ندارند آشنایی پیدا کنند.

اگر قصد خرید ترموستات سیم دار را دارید، به لینک مراجعه نمایید.

ترموستات دیجیتالی

ترموستات و روندکار آن

اگر قصد آن را داشته باشید که توضیحاتی که در ارتباط با ترموستات برای شما ارائه دهیم می توانیم بگوییم که ترموستات ها کنترل کننده دمای الکتریکی یا الکترومکانیکی خودکار می باشد که استفاده بسیار آن در راستای تنظیم حرارت می باشد. بدون شک در خانه های همه دستگاه های سرد کننده مانند کولر، یخچال و فریزها و دستگاه های گرم کننده مانند بخاری های برقی، سماور برقی و بسیاری دیگر وجود دارد. شاید بپرسید کاربرد ترموستات در آن ها چیست که در توضیح می توانیم این گونه بگوییم که ترموستات ها این اجازه را به ما می دهند تا دارای کنترل آسان تری بر آن ها باشیم.

در ارتباط با روندکاری ترموستات ها می توانیم این گونه بگوییم که زمانی که دما به حد مورد انتظار ( یا به نوعی دیگر دمایی که ما به صورت دستی آن را تنظیم نمودیم.) رسید، جریان های الکتریکی که باعث به وجود آمدن گرما یا به وجود آمدن سرما می شود را قطع می کند و سپس زمانی که دما دوباره تغییر پیدا کرد، ترموستات دوباره شروع به کار می کند و دما را دوباره به حالت اولیه خود بر می گرداند. در نظر داشته باشید که بسته به ساختار زمانی که دما تغییر پیدا نماید ترموستات دوباره به کار می افتد.

در صورتی که نیازمند مقاومت آجری می باشید با مراجعه به لینک می توانید به صفحه محصولات دسترسی پیدا نمایید.

ویژگی های مهم در انواع ترموستات

انواع ترموستات دارای ویژگی های مختلفی می باشند که بر اساس همین موضوع ترموستات ها برا اساس نوع سنسوری که در آن ها به کار می رود، نحوه کارکرد، و محل نصب و … به دسته های مختلفی تقسیم می شود. ترموستات ها را بر اساس فصل کاربرد، نوع سنسور استفاده شده در آنها، تعداد دفعات کارکرد، رنج و رده، کنترل دما، عملکرد و در آخر بر اساس محل نصب و قرارگیری تقسیم بندی می شوند.

خرید ترموستات

کاربرد ترموستات

همانطور که بیان شد ترموستات ها بر اساس نحوه کارکردشان به دسته های مختلفی تقسیم بندی می شوند. از کاربرد ترموستات می توانیم ذر صنعت، در ساختمان، و در لوازم خانگی نام ببریم، در پایین تر توضیحات بیشتری را برای شما ارائه خواهیم داد

  • ترموستات در صنعت: ترموستات ها در صنعت دارای کاربرد فراوان می باشند برای مثال می تواتیم به کاربردشان در تجهیزات گلخانه ها، گرم خانه ها و همچنین انواع کوره و دیگ های بخار و اتوکلاوها اشاره نماییم.
  • کاربرد ترموستات ها در ساختمان: اگر بخواهیم از کاربرد های دیگر ترموستات بگوییم می توانیم از استفاده از آن در تاسیسات ساختمان و در شوفاژخانه ها اشاره نمود که در کنترل دما داخل سیستم هایی همچون تهویه ئ هواساز و همچنین چیلر و فن کوئل دارای استفاده می باشد.
  • ترموستات در لوازم خانگی: در لوازم خانگی از ترموستات ها جهت کنترل دما بهره برده می شود. از جمله لوازمی که می توانیم به آن اشاره نماییم سرخ کن ها، سماور برقی، انواع فرهای برقی و همچنین لوازمی مانند یخچال ها دارای کاربرد می باشد.

ترموسات ها همچنین در ماشین ها دارای کاربرد می باشند که به طور خلاصه توضیحاتی در این باره برای شما عزیزان توضیحاتی کوتاه ارائه خواهد شد.

کاربرد ترموستات در خودرو

ترموستات یکی از مهم ترین نقش ها در موتور ماشین را دارا می باشد و اگر آن نباشد به راستی که ماشین با مشکل بسیار مواجه خواهد شد. کار ترموستات در در ماشین را می توانیم به کنترل جریان مایع خنک کننده به سوی رادیاتور خلاصه نماییم که دارای اهمیت بسیاری می باشد. زمانی که دمای موتور ماشین بالا برود ترموستات با اجازه دادن به مایع خنک کننده باعث کاهش دمای موتور تا یک حد معمول می شود و سپس دوباره متوقف می شود تا دمای موتور از حدی پایین تر نیاید و سپس با دوباره بالا رفتن دمای موتور شروع به کار می نماید.

همانطور که مطالعه نمودید ترموستات ها دارای کاربرد فراوان می باشند و همچنین دارای اهمیت فراوان می باشند برای  مثال در موتور خودرو اگر ترموستات ها وجود نداشته باشند به دو دلیل باعث خرابی موتور می شود اول امکان دارد بر اساس گرمای بیش از حد باشد و سپس پایین بودن بیش از حد دما و گردش مایع خنک کننده به طور مداوم.

مشاهده سایر محصولات : وارنیش حرارتی

ترموستات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *