مقالات

کانکتور و انواع آن – بخش دوم

connector

کانکتور VMware vCloud

کانکتور VMware vCloud ابزاری است که رایانش ابری هیبریدی را برای سازمان ها تسهیل می کند. کانکتور vCloud اساساً به تنظیم و مدیریت انتقال ماشین های مجازی در مراکز داده مختلف و فضای ابری کمک می کند. با استفاده از ابزار کانکتور vCloud می توان منابع محاسباتی vSphere و vCloud را در هر دو محیط ابری خصوصی و عمومی ارائه دهندگان خدمات vCloud مشاهده، استفاده و منتقل کرد.

مشاهده محصولات کانکتور

زیرساخت نرم افزار محور

زیرساخت نرم افزار محور (SDI) یک طرح کامل برای مدیریت مرکز داده است که از نرم افزار برای کنترل سخت افزار و اتوماسیون پردازش های معمولی بدون نیازبه دخالت انسان استفاده می کند. این نرم افزار باعث می شود مرکز داده کارآیی مستقل و موثرتری داشته باشد. مهندسان IT زیرساخت ها را با مشخصات اولیه از جمله هماهنگی عملکرد و به روزرسانی سخت افزار (در صورت لزوم) ، عیب یابی و رفع مشکلات برنامه ریزی می کنند. SDI دسترسی به چندین ابر عمومی و خصوصی را فراهم می کند.

زیرساخت نرم افزارمحور، ساختار کلی را برای هر نرم افزار تعریف شده فراهم می کند. مکانیزم آن کنترلی است و مراکز داده نرم افزار محور (SDDC) را خودکار می کند و به عاملان انسانی اجازه می دهد کارهای استراتژیک بیشتری نسبت به مدیریت دستی سخت افزار انجام دهند. یک مرکز داده نرم افزارمحور شامل شبکه، محاسبه و فضای ذخیره سازی نرم افزارمحور است که به طور مجازی در مرکز داده اجرا می شود.

SDI همچنین به شرکت ها اجازه می دهد تا استفاده خود را از محیط های ابری ترکیبی (و نه فقط عمومی یا خصوصی) گسترش دهند. یک محیط کلود هیبریدی زیرساخت انعطاف پذیرتری را ارائه می دهد، زیرا ماهیت چابک ابرعمومی را به خوبی کنترل و امنیت ابرخصوصی برای سازمان فراهم می کند.

هوش مصنوعی در زیرساخت نرم افزار محور

پیشرفت هوش مصنوعی برای زیرساخت های نرم افزارمحور بسیار مفید است. مهندسان فناوری اطلاعات باید قبل از گسترش SDI، دستورالعمل زیرساخت ها و برنامه ها را برای آن طراحی می کردند. این نرم افزار همچنان برای اجرای موفقیت آمیز به برنامه نویسی خود بستگی دارد. زیرساخت نرم افزارمحور از طریق هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، توانایی فراگیری پردازش ها و تصمیم گیری درباره منابع درون زیرساخت را توسعه می دهد. همان طور که SDI به تدریج اطلاعات را جمع آوری می کند، هوش مصنوعی می تواند هوشمندانه خطاها را شناسایی و حل کند.

conector

برای مطالعه ی بیشتر در مورد کانکتور ها میتوانید بخش اول آن را مطالعه نمایید.

HDMI

HDMI مخفف کلمه High-Definition Multimedia Interface است و معنی لغوی آن رابط چند رسانه ای اچ دی یا رابط چند رسانه ای با کیفیت بالا است. HDMI اولین صنعت پشتیبانی از رابط اختصاصی صوتی / تصویری دیجیتالی و غیرفشرده است و نوعی پورت با تنها یک کابل است که جایگزین کابل کشی پر پیچ و خم پشت تلویزیون است. کابل HDMI خط اتصالی را بین هر منبع صوتی / تصویری مانند دستگاه گیرنده دیجیتال، دستگاه پخش DVD یا گیرنده A / V و مانیتور صوتی/ تصویری، مانند تلویزیون دیجیتال (DTV) از طریق یک کابل فراهم می کند. HDMI از ویدئوی استاندارد، پیشرفته یا کیفیت بالا روی یک کابل پشتیبانی می کند. HDMI همچنین برخلاف سایر کابل ها تمامی استانداردهای کمیته سیستم های پیشرفته تلویزیون وضوح بالا (ATSC HDTV) را انتقال می دهد و از صوتی دیجیتالی 8 کاناله با پهنای باند پشتیبانی می کند تا با پیشرفت و نیازهای آینده سازگار شود.

HDMI صدای 24 بیتی غیرفشرده را در 8 کانال با فرکانس 192 کیلوهرتز منتقل می کند. افزون بر این می تواند هر نوع فرمت داده های صوتی مانند Dolby یا DTS را اجرا کند. HDMI توانایی پشتیبانی از فرمت های ویدئویی با کیفیت بالا مانند p720،1080i و p1080 ، پیشرفته مانند p480 و استاندارد مانند NTSC یا PAL را دارد. HDMI اولین بار در سال 2002 طراحی و در سال 2003 عرضه شد.

بنیانگذاران و پذیرندگان مجاز HDMI

HDMI توسط شرکت های سونی، هیتاچی، تامسون (RCA)، فیلیپس، ماتسوشیتا (پاناسونیک)، توشیبا و تصویر سیلیسیم توسعه داده شده است. 7 بنیانگذار HDMI در سال 2002، HDMI 1.0 را توسعه دادند . تکنولوژی استاندارد باز از مشخصات HDMI نیست، یعنی تولیدکنندگان برای پیاده سازی HDMI در هر محصول یا مولفه ای نیاز به مجوز از HDMI LLC دارند. شرکت هایی که از HDMI LLC مجوز دارند به عنوان پذیرندگان HDMI شناخته می شوند. پذیرندگان به آخرین استانداردها دسترسی دارند و توسعه HDMI توسط کار گروه آن نظارت می شود.

conector hdmi

نقش کانکتور شبکه در پهنای باند

انواع کانکتور شبکه نقش بسیار مهمی در افزایش سرعت شبکه و ارتقاء راندمان آن بازی می کنند. همزمان با پیشرفت تکنولوژی و ورود کابل های پیشرفته و مترقی به بازار، کانکتورها نیز ارتقاء می یابند تا توازن لازم در شبکه حفظ گردد. بهبود در ساخت و تولید کانکتورها سبب افزایش کیفیت و سرعت در شبکه گشته و شبکه را در حالت پایدار نگه می دارد.

پکیج

پکیج (بسته آماده) در برنامه نویسی شامل یک گروه از کلاس ها با مولفه های مربوط به آن (اینترفیس ها و حاشیه نویسی ها) است. مشابه پوشه کامپیوتر که حاوی فولدر یا فایل های دیگر است، پکیج ها نیز بسته های فرعی و کلاس هایی را در خود دارند. پکیج در برنامه نویسی امکان نام گذاری موثر گروه های کد و داده ها را فراهم می کند و از نام های تکراری که باعث پیام خطا می شود، جلوگیری می کند.

بهتر است برای دسته بندی پکیج، یک نام خاص تعیین کرد. نام پکیج نشان می دهد بسته مربوط به کدام شاخه یا دایرکتوری است. اگر یک کاربر برای یک پکیج خاص عنوانی را تعریف نکند، این بسته به طور خودکار در قسمت پیش فرض عمومی ذخیره می شود و قرارگیری اطلاعات و کلاس ها با چالش بیشتری روبرو می شود. بنابراین نام گذاری پکیج به شدت توصیه می شود.
در جاوا پکیج به دو دسته تقسیم می شود:

– پکیج درون ساخته (built-in): این بسته به صورت خودکار با جاوا مانند java.lang ارائه می شوند. پکیج های درون ساخته بسته های اساسی هستند که به طور پیش فرض در جاوا وجود دارند.

– پکیج تعریف شده توسط کاربر: سایر پکیج ها باید توسط برنامه نویسان یا توسعه دهندگان ایجاد شوند.

سیستم نام گذاری پکیج یک وب سایت، وارونه نام دامنه آن است. به عنوان مثال org.help.ithelpdesk.. سیستم طبقه بندی واضحی را فراهم می کند و منجر به جستجو، ذخیره و دسترسی آسان تر کلاس ها می شود.

مشاهده سایر محصولات : سوکت و کانکتور

4 دیدگاه در “کانکتور و انواع آن – بخش دوم

  1. میثاق سعیدی گفت:

    روزتون بخیر انواع کانکتور موجود دارید؟

    1. manager.mh گفت:

      بله انواع کانکتور را می توانید به کلیک بر روی لینک سوکت و کانکتور مشاهده نمایید.

  2. امیرعلی گفت:

    HDMI مخفف چه کلمه ایه ؟

    1. manager.fa گفت:

      سلام وقت بخیر High-Definition Multimedia Interface است و معنی لغوی آن رابط چند رسانه ای اچ دی یا رابط چند رسانه ای با کیفیت بالا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *